A Sun Oil Company (Belgium) N.V.

1935 óta gyárt és értékesít minőségi motorolajokat, zsírokat, ipari-, hűtő-, gumi- és mezőgazdasági olajokat, valamint egyéb speciális termékeket, melyek a már több, mint 100 éve működő, az Egyesült Államok egyik legnagyobb olajtársaságaként számon tartott Sun Company USA licenceit és szabványait követik. A legújabb aartselaari telephelyről, mely Antwerpen és Brüsszel között Európa szívében található, szervezi meg a Sun Oil Company összes tevékenységét és forgalmazza sikeresen a SUNOCO termékeket a világ valamennyi pontján.
A közeli hemikseni feldolgozó gyárba, mely a Schledt folyó partjánál található, a tankhajók a legfinomabb alapanyagú olajokat hozzák, melyeket aztán ott tárolnak, különféle eljárásoknak vetnek alá, majd végül kannákba, hordókba és tartályokba csomagolnak, és hajókat illetve tartályautókat töltenek meg velük. A csomagoló gyár Aartselaarban, ultramodern töltő gépsoraival folyamatosan működik, és a 250 cm3-s dobozoktól és kannáktól kezdve egészen a 200 literes hordókig foglalkozik a termékek csomagolásával.

Világviszonylatban is vezető exportőr

A Sun Oil Company világviszonylatban is vezető exportőr. A belga piacon kívül a SUNOCO termékek több, mint 60 piacon vannak jelen és kedveltek Európában, a Közép- és Távol-Keleten éppúgy, mint Ausztráliában és Afrikában. 1991-ben a Sun Oil Company a fogyasztási javak területén elért sikereiért elnyerte a Belga Külföldi Kereskedelmi Kamara 1991-es Oscar-díját. A SUNOCO termékek terjesztését egy világméretű hivatalos disztribútori hálózat kezeli a különböző országokban. Ezek a disztribútorok a kenőanyagok specialistái és legtöbbjük már több évtizede áll kapcsolatban a Sun Oil Company-val.

Progresszív

A magas technológiájú és változó világban a Sun Oil Company folyamatos mozgásban van. Szolgáltatásai és termékei folyamatosan alkalmazkodnak a rohamosan fejlődő piac és a fogyasztók szükségleteihez. De filozófiája megmarad: versenyképes határidővel jól felhasználható, megbízható, csúcsminőségű termékeket kell előállítani.

Minőségellenőrzés

A minőségellenőrzés mindenütt jelen van a cég életében, ezért a Lloyd's Register minőségellenőrző társaság jóváhagyta az ISO 9002-es szabvány használatát. Ezt a szigorú szabványt pontosan és minden téren betartják. A laboratóriumban a gyártási folyamat minden lépése jól képzett és tapasztalt mérnökök felügyelete alatt folyik. A legkorszerűbb ellenőrző vizsgálatok és a vizsgálatokhoz szükséges berendezések nem presztízsberuházások, hanem a mindennapi munka fontos eszközei. A beérkező bázis olajokat, az adalékanyagokat és a végtermékeket is szigorúan tesztelik, és csak a laboratóriumi technikusok jóváhagyása után kerülnek forgalomba. Minden SUNOCO termék csak teljeskörű laboratóriumi tesztelés után lesz elérhető a fogyasztók számára.

Kutatás

Minden egyes SUNOCO termék intenzív kutatás és fejlesztés eredménye. A háttérben a világ egyik vezető olajtársaságának elsőrangú csapatai állnak, olyan szakemberek, akik tudják a munkájukat és az önök szükségleteit. Olyan emberek, akik a legalkalmasabbak arra, hogy tanácsot adjanak önnek, és segítsenek a megfelelő kenőanyag kiválasztásában.

Vevőszolgálat

A Sun Oil Company politikájának fontos része a vásárlás utáni vevőszolgálat. A rugalmas marketinggel - beleértve az állandó és tartós kapcsolatot a fogyasztókkal - egyetlen céljuk van: elégedett SUNOCO kliensek. A fogyasztók elégedettsége a pontos és gyors szállítástól is függ. A Sun Oil Companynál a rendelést teljesen computerizált rendszer kezeli, a megfelelő tárolás és az átlátható jelzések biztosítják a fogyasztók optimális kiszolgálását. A SUNOCO termékeket az antverpeni kikötőn keresztül szállítják, mely eredményességéről és kedvező földrajzi fekvése által lett híres, s mely lehetővé teszi a gyors és megbízható, valamint versenyképes áron való szállítást a különböző piacokra.
A SUNOCO termékek sokoldalúak és eredményesek. A kenőanyagok és a szolgáltatások kiváló minősége nem véletlen. Eredményes marketing, kemény munka és a fogyasztók iránti törődés eredményeként alakult így. A 60 éves tapasztalat teszi a Sun Oil Companyt megbízható partnernek a kenőanyag-problémák megoldásában, nemcsak Belgiumban, hanem az egész világon.
A sajátos lehetőségek, a megfelelő emberek, valamint a termékek széles skálája végül biztosan meggyőzik önt, hogy csatlakozzon a SUNOCO nemzetközi klientúrájához.

Magyarországi képviselet:
Trizner Kft, 1135 Budapest, Reitter Ferenc utca 102.
Telefon: 349-0916, Telefon/fax: 329-4665


Cím: 1135 Budapest, Reitter Ferenc u. 102   Telefonszám/Fax: 061-329-4665, 061-349-0916   E-mail: sunoco@trizner.hu

Partnereink: